Na een winter op stal te hebben gestaan, gaan de koeien in het voorjaar weer naar buiten. De koeien kunnen weer genieten van het malse, verse gras.
Het melkvet van deze eerste melk van het seizoen is zachter van structuur. En dat proeft u terug in de kaas; een heerlijke vol romige jonge kaas. Alleen vers van ’t mes te verkrijgen bij de kaasspecialist. Door de kaas vers voor u af te snijden blijft de mooie smaak behouden. Kom, proef en geniet!
Graskaas is verkrijgbaar vanaf medio mei.
Leeftijd: 4 weken
Smaak: vol en romig
gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof: annatto norbixine.
Lactose
Melk
Van nature glutenvrij
Koel bewaren 2-10ºC
Klik hier voor de productspecificaties.
VOEDINGSWAARDE (GEM. PER 100 GRAM) | |
---|---|
Energie | 1558 kJ / 376 kcal |
Vetten | 30,9 gr. |
w.v. verzadigde vetzuren | 22,2 gr. |
Koolhydraten | 0,0 gr. |
Suikers | 0,0 gr. |
Eiwitten | 24,4 gr. |
Zout | 1,86 gr. |
Hier een nieuwsbericht over graskaas.