Beemster van 't mes

Zomerse salade 

BEREIDINGSWIJZE:

Rooster de pijnboompitten in koekenpan (zonder olie). Snijd ondertussen de avocado in partjes en besprenkel de avocado met citroensap. Snijd de puntpaprika in kleine stukjes, halveer de trostomaatjes, snijd de galia meloen in partjes en de kaas in blokjes. Maak een dressing door de tomaten te pureren samen met de gember en wat zout en peper. Giet de olijfolie er al kloppend in een straaltje bij. Verdeel de veldsla, avocado, meloen, paprika, snoeptomaatjes en de kaas over 4 borden. Besprenkel de salade met de dressing en bestrooi met pijnboompitten.

Eet smakelijk!

4 personen

15 minuten



Naar overzicht

INGREDIËNTEN

2 el. pijnboompitten
75 gr. veldsla
2 avocado's, rijpe
4 el. citroensap
1 galiameloen
1 puntpaprika
250 gr. Beemster van 't mes Jong Belegen
8 mini trostomaatjes, 3 kleuren
1 bolletje gember (op siroop)
3 tomaten
100 ml. olijfolie
4 personen
15 minuten
Zomerse salade

Een verrukkelijke zomerse salade met Beemster van ’t mes Jong Belegen.

Bekijk recept
Wijntip: Sauvignon Blanc