Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet in blokjes, de tomaat in plakjes en pers de knoflook uit en snipper de ui. Bak de kip in ca. 5 minuten gaar en voeg de knoflook, ui en Italiaanse kruiden toe. Bak dit 5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.
Leg 1 wrap in de ovenschaal, smeer deze wrap in met 1 el crème fraîche, een beetje pesto en beleg met plakjes tomaat. Leg hierop ongeveer 1/3 van het kipmengsel en daarbovenop nog wat geraspte kaas. Dit herhaal je nog 2 keer. De bovenste wrap smeer je in met een laagje crème fraîche en daarbovenop leg je de cherrytomaatjes en strooi je nog wat kaas. Zet de taart voor 15 minuten in de oven en klaar smullen maar.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN |
|
---|---|
150 gram | Beemster van 't mes Oud, geraspt |
4 | Wraps klein formaat 22 cm |
350 gram | Kipfilet |
200 gram | Crème fraîche |
1 | Rode ui |
4 | Zoete tomaten |
5 | Cherrytomaten |
3 el | Pesto |
1 | Teen knoflook |
1 el | Italiaanse kruiden |
Peper en zout |