Rooster de pompoenpartjes gaar in de oven op 200 graden. Vul je bord met sla. Snipper de ui en snijd de biet in plakken (ik vind ze dun het lekkerst) en verdeel ze over de sla. Schil de peer, snijd hem in blokjes en leg over de bieten. Snijd de kaas en verdeel de blokjes over de salade. Bestrooi het geheel met pecannoten.
Voor de dressing doe je 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels balsamicoazijn, een theelepel mierikswortel en een scheutje honing in een kommetje. Even roeren en over de salade schenken.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN |
|
---|---|
50 gram | Beemster van 't mes 35+ jong belegen in blokjes |
Pompoenpartjes | |
Sla, bijvoorbeeld waterkers, snijbiet, rucola | |
1 | Gekookte rode biet |
Halve rode ui | |
1/2 | Peer |
Een handje pecannoten | |
Peper en Zout | |
Olijfolie | |
Balsamico azijn | |
Mierikswortel (de smeerbare variant, uit een potje) | |
Honing |