Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de spekjes zonder boter uit in een koekenpan (tot ze knapperig zijn). Laat de spekjes vervolgens uitlekken. Meng de bloem met melk, ei en bakpoeder en voeg hier alle gesneden groenten, kruiden, noten en spekjes aan toe. Meng alles goed door elkaar en voeg naar wens nog wat peper toe. Vul 6 vormpjes met het beslag en bak de muffins in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar.
Eet smakelijk.
INGREDIËNTEN |
|
---|---|
150 gram | bloem 1x gezeefd |
100 ml | Melk |
1 | Ei |
1 | Flinke theelepel bakpoeder |
100 gram | Beemster van 't mes Belegen geraspt |
100 gram | Spekjes |
2 | Lente-uitjes in dunne ringetjes |
1/2 | Rode paprika in kleine blokjes |
1 | Handje pecan noten gehakt |
1 el | Provençaalse kruiden |
1 | Flinke theelepel bakpoeder |
Peper naar smaak |