Beemster van 't mes

Gele courgette gevuld met kaas en geplukte paddenstoel

BENODIGDHEDEN: Big Green Egg (200 graden Celsius, gietijzeren grill rooster)

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de courgettes in de lengte door en schraap met een lepeltje de kern eruit,

Schraap vervolgens over de lengte van de paddenstoelen met een vork lange draden van de paddenstoelen, maak de sjalot schoon en snijd in halve ringen en snijd de kaas in fijne blokjes.

Meng alle ingrediënten met elkaar samen met de mespuntjes kruiden en breng evt op smaak met iets peper en zeezout.

Vul hier de courgette helften mee en gril deze gedurende 15 min en verplaats deze iedere 5 min op het gril rooster. Eetsmakelijk!

Eet smakelijk!

INGREDIËNTEN

100 gr Beemster van 't mes Graskaas
2 Gele courgettes
2 Koningsboleet paddenstoelen
Banaan sjalot
2 el Pijnboompitten
Mespuntje Paprika Poeder
Mespuntje Uienpoeder
Mespuntje Knoflookpoeder
Mespuntje Gember poeder
Mespuntje Gemalen Kardemom
Mespuntje Gemalen Oregano
Mespuntje Cayennepeper
  Peper en zout