Komijn is een plant uit de schermbloemenfamilie. De zaadjes van de plant, komijnzaad, worden tijdens de bereiding van deze kaas toegevoegd aan de wrongel. De komijn geeft de kaas een licht nootachtig karakter.
Leeftijd: 8 weken
Smaak: licht pikant, kruidig
gepasteuriseerde koemelk, zout, 1,0% komijn, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof: annatto norbixine.
Lactose
Melk
Van nature glutenvrij
Koel bewaren 2-10ºC
Klik hier voor de productspecificaties.
VOEDINGSWAARDE (GEM. PER 100 GRAM) | |
---|---|
Energie | 1597 kJ / 385 kcal |
Vetten | 31,4 gr. |
w.v. verzadigde vetzuren | 22,5 gr. |
Koolhydraten | 0,8 gr. |
Suikers | 0,0 gr. |
Eiwitten | 24,8 gr. |
Zout | 1,77 gr. |